5 tips om je Engelse CV te verbeteren.

Je Engelse CV is jouw relcamebord. Het belangrijkste doel is om de lezer relevante informatie te verstrekken en te overtuigen om jou aan te nemen. Het is je eigen advertentie op de banenmarkt, dus het is belangrijk om een sterk Engels resume te hebben.

Hier zijn 5 manieren om je Engels CV te verbeteren:

1. Zorg dat je Engelse CV past bij de baan waar je op solliciteert.

Het is belangrijk dat je uitzoekt wat voor bedrijf het is voordat je de cv verzendt. Je onderzoek moet gericht zijn op de cultuur, het management, de visie van het bedrijf. Zoek uit hoe de directeuren heten en wees goed op de hoogte van de organisatiestructuur. Gebruik dezelfde woorden die het bedrijf heeft gebruikt om hun visie te schetsen en hun bedrijf te beschrijven in jouw cv. Lees over de succesverhalen van het bedrijf en gebruik de informatie om jezelf in een sterkere positie te stellen.

2. Beschrijf je kwaliteiten duidelijk en zonder schroom.

Je kwaliteiten spelen een belangrijke rol bij het bepalen of het bedrijf je competent en bekwaam genoeg vindt om onderdeel te worden van hun team. Zorg ervoor dat je jouw kwaliteiten op een gedurfde manier benadrukt. Lieg niet over je competenties, maar je mag er best een beetje trots op zijn. Kies de juiste woorden om de boodschap perfect over te dragen aan de lezers.

3. Gebruik een goede template.

Je moet een Template kiezen waarmee je informatie snel en op een georganiseerde manier kan laten zien. Als je niet weet hoe je een template moet maken of gebruiken,kan je een digitale optie kiezen. Met een digitale sjabloon kan je direct een cv aanmaken. U kunt een cv-builder gebruiken. Het maakt gebruik van professioneel geteste templates en doet al het werk voor je binnen enkele minuten. Je kunt het aanpassen per sollicitatie om je kansen te verhogen.

4. Gebruik de juiste woorden en zinnen

De meeste recruiters hebben geen tijd om het hele cv door te lezen. Ze zoeken meestal naar bepaalde trefwoorden die hen interesseren. Als ze die trefwoorden niet kunnen vinden, gaat je cv bovenop de stapel. Je moet woorden en zinsdelen gebruiken die relevant zijn voor de baan waar je op solliciteert. Gebruik nummers om datums en opsommingstekens voor belangrijke prestaties te markeren.

5. Voeg een foto toe op je CV.

De meeste recruiters vinden het belangrijk om in een oogopslag te kunnen zien met wie ze maken hebben. Daarom is het belangrijk om een representatieve foto toe te voegen. Hierdoor krijgt de lezer van de CV een beter beeld van wie je bent en heb je meer kans om uitgenodigd te worden omdat de drempel om iemand te ontmoeten lager is.

Wil je meer tips & tricks om je CV te perfectioneren, neem dan een kijkje op: https://www.cvmaken.info/engels-cv

Plaats een reactie