CVSter.nl Review: Een perfect CV maken

 

Een CV maken kan een voor een hoop stress zorgen. met deze cv-maker zou het allemaal een makkelijker worden. We mogen een kijkje nemen in de keuken van cvster.nl. Lees verder voor onze cvster review.

Wat is Cvster.nl?

Cvster.nl is een populaire online cv-maker die door veel mensen gebruikt wordt

Het is een app waarmee je op  eenvoudige wijze een CV kan maken. Met keuze uit 12 verschillende templates. Op die manier ziet er voor ieder wat wils bij en kun je voor ieder type baan een passend template kiezen

Hoe maak je een CV op cvster.nl?

Als eerste kun je door de templates bladeren om te kijken welke je het meest geschikt vindt (deze kan je later wijzigen). Daarna kun je ontzettend handig inloggen via een “social login” zoals je facebook of twitter account, mocht je dit niet hebben of willen kun je ook een account aanmaken met een email adres en wachtwoord.

Na het aanmelden val je gelijk met je neus in de boter: de Editor oftewel de cv-maker. Hier kun je al jouw persoonlijke gegevens invullen om te beginnen met je naam, geboortedatum etc. Daarna kan je aan de slag door de verschillende onderdelen in te vullen zoals je werkervaring, opleidingen, cursussen.

De onderdelen hebben een volgorde die je zelf in een andere volgorde kan slepen. Zo maak je het persoonlijker en bepaal je zelf wat er bovenaan en onderaan de CV staatHet fijne is, dat je niet zelf alles hoeft uit te lijnen of te vergroten of verkleinen.

 

Een CV maken is weer leuk.

Cvster doet dus het hersenwerk voor je, jij hoeft alleen maar te typen. Wat ook een toffe feature is, je kunt zelf “custom onderdelen”  toevoegen bijvoorbeeld “certificaten”. Het is eigenlijk een blanco canvas waar je een stukje persoonlijkheid op kwijt kan.

Je kunt zoveel CV’s maken als je zelf wilt. De templates hebben een moderne look en zien er strak uit. Op de download pagina, kun je de kleuren van je CV kiezen en je kan je CV ook in het Engels downloaden. Er is de mogelijkheid om verschillende CV’s te maken met ieder een eigen template kleur of taal.

Hierdoor kan je de juiste CV bij de juiste sollicitie matchen en versturen. Daardoor vergroot je de kans op een baan en neem je een voorsprong op anderen.

De Conclusie:

Een zeer verassende en verfrissende ervaring om met cvster.nl een cv te maken. De eerste in Nederland die ook de mogelijk bied om een engelse CV te maken. De aanmeld procedure is kort en snel. Geen gedoe meer met tientallen formulieren invullen voordat je echt aan de slag kunt. De templates zijn clean en strak en er is keuze genoeg.

De prijzen variëren van bijvoorbeeld €2.95,- voor 7-dagen proef en daarna  €12,95 per maand. Het slaat de spijker op z’n kop wat betreft toegankelijkheid en klantenservice. Ze werken sinds kort met een live-chat via de website, waardoor je binnen een paar seconden antwoord hebt op je vraag.

Een echte aanrader als je snel en simpel je CV wilt maken met een professionele uitstraling!

Plaats een reactie